Muzlu Pandispanya



Malzemeler:

Pandispanya:

1 poet Dr.Oetker Pandispanya Un

3 yumurta

7-8 yemek ka su

Krema:

1 poet Dr.Oetker Muzlu Ekspres Puding

2,5 su barda souk st

zeri iin:

4 adet muz

40 g bitter ikolata

2 yemek ka fndk kr



Hazrlan:

Pandispanya: Pandispanya unu yumurta ve su ile 7-8 dakika rpn. 26 cm apndaki yalanm kalba dkn ve piirin.



Elektrikli Mini Frn: 160C (nceden stlm)

Turbo frn: 160C (nceden stlm)

Piirme sresi: Yaklak 30-40 dakika



Soutup enlemesine ikiye kesin. Her iki pattan 4’er adet btn muz eklinde paralar kesin.



Krema: Muzlu ekspres pudingi 2,5 su barda souk stle rparak hazrlayn.



Muz eklindeki pandispanyalarn zerlerine srn. 4 adet muzu soyup her birini uzunlamasna ikiye kesin. Pandispanyalarn zerine birer adet yerletirin.



ikolatay benmari usul eritip muzlarn zerinde ince izgiler halinde gezdirin. Bekletmeden fndk krn serpin. Buzdolabnda 1-2 saat dinlendirip servis yapn.