Kokos



Malzemeler:

Hamur:

2 yumurta

2 yumurta sars

150 g margarin

1,5 ay barda toz eker

3 yemek ka st

Yarm ay barda Dr. Oetker Kakao

2 yemek ka rom

1 poet Dr. Oetker ekerli Vanilin

1,5 su barda un

1 poet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu

Hindistancevizli karm:

2 yumurta ak

1,5 ay barda Dr. Oetker Pudra ekeri

3 su barda hindistan cevizi

2 yemek ka Malibu

Krema:

2 muz

1 limonun suyu

1 paket Dr. Oetker Vanilinli Pasta Kremas

1,5 su barda souk st

Yarm ay barda hindistancevizi



Hazrlan:

Hamur: 2 yumurta, 2 yumurta sars, margarin, toz eker, st, kakao, rom, ekerli vanilin, un ve hamur kabartma tozunu mikser ile 2-3 dakika rpn.

Hindistancevizli karm: Yumurta aklarn kar haline gelinceye kadar rpn. Pudra ekerini azar azar ekleyerek rpmaya devam edin. Hindistan cevizi ve malibuyu da ekleyip iyice kartrn.



Hamurun yarsn 25x12 cm lulerindeki yalanm baton kek kalbna dkn, zerine hindistancevizli karm yayn ve kalan hamuru dkp piirin.



Elektrikli Mini Frn: 160C (nceden stlm)

Turbo frn: 160C (nceden stlm)

Piirme sresi: Yaklak 55-65 dakika



20'nci dakikada frnn kapan ap kekin ortasna bir bak yardm ile uzunlamasna 2 cm derinliinde bir yark an.



Piirdiiniz keki soutup kalptan kartn.



Krema: Muzlardan birini kk paralara, dierini de dilim dilim dorayn ve limon suyuna bulayn. Pasta kremasn 1,5 su barda souk st ile 2-3 dakika rpn. 1/3 ‘ni ayr bir kaba alp kk paralara kestiiniz muzlar ekleyin ve kartrn. Keki yatay olarak e kesin ve aralara muzlu kremay srp tekrar yaptrn. zerini kalan pasta kremas ile kaplayn.



zerine hindistancevizi serpin ve dilimlenmi muzlar sralayn.