Ananas Kayklar



Malzemeler:

Hamur:

1,5 ay barda su

25 g margarin

1 tatl ka toz eker

1,5 ay barda un

1 yemek ka msr niastas

2 yumurta

Yarm poet Dr. Oetker Hamur Kabartma Tozu

Krema:

1 poet Dr. Oetker ikolatal Krem anti

1,5 ay barda ananas suyu (konserve)

5 dilim ananas (konserve)

20 g bitter ikolata



Hazrlan:

Hamur: Su, margarin ve ekeri kaynatn. Un ve niastay kaynayan karma bir seferde ekleyin ve oluan hamuru 1 dakika sre ile kartrarak piirin. Hamur souduktan sonra yumurtalar ve yarm poet hamur kabartma tozunu ilave edin. Mikserle przsz bir yap oluuncaya kadar rpn. Bu hamuru krema torbasna doldurun. Yal kat serilmi frn tepsisine ceviz byklnde toplar skn ve piirin.



Elektrikli Mini Frn: 200C (nceden stlm)

Turbo frn: 200C (nceden stlm)

Piirme sresi: Yaklak 20-30 dakika



Soutup ortalarndan keserek ikiye ayrn.



Krema: ikolatal krem antiyi 1,5 ay barda souk ananas suyu ile 2-3 dakika rpn. Krema torbasna doldurup bezelerin iine skn. Ananaslar uygun ekilde kesip zerlerine batrn.



ikolatay benmari usuli eritip ananaslarn zerinde ince eritler halinde gezdirin.